Yhdistyksen tiedottajan uudenvuodenlupaus

Vuonna 2015 lupaan olla hyvissä ajoin yhteydessä paikallislehteen, vähintään viikkoa, mielellään kahta ennen kun järjestämme tapahtumamme. Lupaan tehdä siitä tiedotteen, jossa kerron vähintään:

– mitä tapahtuu

– missä tapahtuu

– milloin tapahtuu

– miksi tapahtuu

Tiedän paikallislehden toimittajan ilahtuvan, jos liitän tiedotteeseen myös hiukan tapahtuman historiaa sekä yhteystiedot sille henkilölle, jolla on valtuudet antaa asiasta lisätietoja.

Lähetän tiedotteen sähköpostilla toimitukseen ja liitän meiliin tapahtumasta viime vuonna näppäämäni hyvän tilannekuvan, joka luonnollisesti on kooltaan printtimediaan soveltuva, eikä nettisivuja varten pienennetty versio. Toimituksen toive kuvan koosta taisi olla vähintään pari megaa mutta mieluusti kuva saa olla isompikin.

Lisäksi lupaan huolehtia, että yhdistyksemme nettisivut ovat ajantasalla. Niillä paljastetaan yhdistyksen hallitus ja esille on laitettu myös keskeisten toimijoiden yhteystiedot. Puhelinnumero on ehdoton ja sähköpostiosoite hyvä.

Paneudun erityisesti siihen, että laitan nettisivuille kaiken ajankohtaisen tiedon heti ja hyvissä ajoin. Muistan huolehtia muuttuneet tiedot vanhojen ja paikkansapitämättömien sijaan.

Annan henkeni pantiksi siitä, että sivuilla julkaistuihin sähköpostiosoitteisiin lähetettyjä meilejä myös luetaan säännöllisesti.

 

 

Ei kommentteja vielä.

Jätä kommenttisi