Viestintätaidot vireeseen

Saan olla mukana Hausjärvellä ja Kärkölässä toteutettavassa hankkeessa, jossa kuntalaisia osallistetaan paikalliseen tiedottamiseen. Porukka on tosi mukava ja meillä on ollut jo kolmeen otteeseen mukavaa yhdessä. Vielä kaksi kertaa kokoonnutaan ja edelleen pääsee mukaan – koulutus on muuten maksuton!

Tässä kolme linkkiä ensimmäisten kokoontumisten aineistoihin.

Lehdistötiedote

Tiedonhankinta

Haastattelu

Tässä loppukurssin aikataulu:

Seuraavalla kerralla (la 25.11. klo 9-12, Villa Viertola, Vanhatie 5, Järvelä, Kärkölä) käymme läpi valokuvaamiseen liittyviä asioita. Tuokaa mukananne joko kamera, kamerakännykkä tai tablettitietokone, jolla pääsette harjoittelemaan. Kuvauskohteena on haastatteluparinne.

Viimeisellä kokoontumiskerralla (la 9.12. klo 9-12, Ali-Nummelan tila, Suojalantie 21, Lappila, Kärkölä) keskitytään kirjoittamiseen. Viimeistelemme haastatteluaineiston jutuksi.

Tervetuloa mukaan!

Lähden mielelläni pitämään koulutusta myös muihin kuntiin. Ota ihmeessä yhteyttä joko näiden nettisivujen lomakkeen avulla, soittamalla 040 5242 785 tai meilaten osoitteeseen info@toinenluku.fi.

Kuva:

Kuvassa on esimerkki tyypillisestä paikallislehden uutiskuvasta. Ryttylän koulun lähellä oleva silta uusittiin kesällä 2017 ja koululaiset pääsivät suurella joukolla mukaan vihkimään sitä käyttöön. Jutun tästä aiheesta voisivat hyvin tehdä esimerkiksi koululaiset itse oppimistehtävänään.

Ei kommentteja vielä.

Jätä kommenttisi