Toinen Luku Miinan markkinoilla la 25.7.

Toisen Luvun kirjalaatikot taittavat huomenna vain lyhyen matkan, sillä Miinan markkinat järjestetään omalla kylällä, vain noin 500 metrin päässä pääkonttorista. Tilauksessa on aurinkoista säätä ja onnistumisen mahdollisuudet ovat suuret: missä tapahtumassa vaan olen ollutkin tänä kesänä, on aina ollut hyvä ilma. Tuntuu uskomattomalta, kun muuten sataa kaiken aikaa.

Mukana laatikoissa on kotimaista ja ulkomaista kaunokirjallisuutta, Aku Ankan taskukirjoja, lastenkirjoja, kasvi- ja luontokirjoja, kokkailua ja Hausjärveä lähiseutuineen. Myös uusia Hausjärvi vanhoissa kartoissa -kirjoja myynnissä. Ostokset voi maksaa käteisen lisäksi kortilla.

Tervetuloa Miinan markkinoille lauantaina 25.7. klo 10-15.30! Kello 16 alkaa muuten Miinan Montussa mustalaismusiikin konsertti nimeltä “Mustalaisleiri muuttaa Miinan Monttuun”. Lippuja on myyty aika lailla mutta ilmeisesti niitä on jonkun verran edelleen myös vapaana – mukana Horttokaalon Marko Putkonen Porvoon teatterin seurueineen ja tv:stä tuttu Suoralähetys!

Ei kommentteja vielä.

Jätä kommenttisi