“Tee itsellesi oma kirja” heinäkuussa Hausjärvellä

Olin viikonloppuna kirjankorjauskurssilla. Teki muuten hyvää kaltaiselleni koneella istujalle, näppäimistön naputtajalle. Pää lepää, kun sormet näpertävät.

Kurssin veti Marjo Viitanen, joka opettaa ja itsekin tekee kirjojen sidontaa ja korjaamista oman yrityksensä puitteissa. Sovimme Marjon kanssa alustavasti, että hän tulee heinäkuussa Toisen Luvun pääkonttorille Hausjärvelle pitämään pikkukurssin nimeltä Tee itsellesi oma kirja. Tämä on ensitiedote tuosta kolmituntisesta pienestä sessiosta, laita siis kalenteriin keskiviikko 15.7. kello 16-19. Lisätietoja kerron myöhemmin.

Kurssilla tehdään siis fyysinen kirja enimmäkseen kierrätysmateriaaleja hyödyntäen. Lupaan pitää myöhemmin kurssin, jossa kirjaan voidaan kirjoittaa sisältöä =)

5 kommenttia

 1. Marja Rahkonen

  Kiinnostaa. Voisin osallistua.

  • Anu

   Kiitos ilmoittautumisesta Marja, laitoin sinut listalle ja lähetän pian sähköpostilla tarkempaa tietoa =)

 2. Jussi K

  Rouvani lupasi ilmoittaa minut mukaan kurssille, mutta jos ei sitä kiireiltään vielä ehtinyt, niin ilmoittaudun mukaan/vahvistan elämäni aarteen tekemän ilmoittautumisen. Kiitos Anu!

  • Anu

   Hyvä Rouva, hyvä Jussi, olet kokoonpanossa =)

 3. Anu

  Kurssille on nyt ilmoittautunut kymmenen osallistujaa, eli periaatteessa se on täynnä. Usein tulee kuitenkin joitakin peruutuksia eli kannattaa ilmoittautua varalle, jos paja kiinnostaa. Paikka saattaa aueta ihan vielä viime tingassa!

Jätä kommenttisi