Lukupiirin päivät vaihtuivat!

Kiva viikonloppu takana lähinnä Divaristin roolissa, Toimittaja ja Opettaja olivat nyt taka-alalla – ihan oikein niille.

Ryttylän kylässä neljän kilometrin päässä on yksityiskirjasto. Miettikää! Kylässä on niin paljon aktiivisia ihmisiä, että menivät ja perustivat kirjaston, kun kunta sivupisteen lakkautti. Teen Ryttylän yksityisen kyläkirjaston kanssa yhteistyötä ostamalla heiltä aika-ajoin lahjoituskirjoja, joita he eivät itse saa hyllyihin mahtumaan. Näin kirjasto saa muutaman rovon uutuuksien hankintaan, ei paljon mutta rikkana rokassa sekin.

Kirjaston aukiolon mahdollistavia vapaaehtoisia taitaa olla nyt 30-40. Yksitoista heistä kävi lauantaina vierailulla Toisessa Luvussa, kiitos siitä! (kuva yllä)

Loppu lauantaista meni vekslatessa ja tulostaessa. Vekslaamisen kohteena olivat lukupiirin kokoontumispäivät, joissa kaikki tiistait vaihtuivat maanantai- tai keskiviikkopäiviksi. Vekslaamista pitäisi tietysti vältellä mutta lukupiiriä on pitkään odotellut muuan Sari, joka ei olisi päässyt tiistaisin paikalle. Koska kukaan ei ollut ehtinyt vielä ilmoittautua, otin vapauden vaihtaa tiistait pois Sarin hyväksi.

Sunnuntaina myin kirjoja Riihimäen Asematapahtuman yhteydessä järjestetyillä syysmarkkinoilla. Tulostelin mukaan esitteitä kirjoittajapajoista ja lukupiiristä. Kirjoja meni taas kaupaksi laidasta laitaan, useampi sotakirjojen laatikosta. Aina kysellään jotain mitä ei ole mukana, tällä kertaa esimerkiksi Anni Polvaa ja Danielle Steeliä. Onneksi oli hieno ilma, ihan lopussa purkua odotellessa tuli muutama tippa vettä mutta samalla aurinko paistoi.

Seuraavan kerran kirjoja on myynnissä ensi lauantaina 19.9. kello 10-14 Ryttylässä paikallisen Salen pihassa järjestettävässä kirppis- ja myyntitapahtumassa. Liikun sinne hiukan pienemmällä ajoneuvolla ja päivän myyntiteema tuleekin olemaan viisi euroa. Sen verran maksaa kirja kuin kirja!

Ei kommentteja vielä.

Jätä kommenttisi