Kysymykset pakottavat miettimään vastauksia

No niin, katso nyt toimittaja minkä teit, haastateltava vajosi koomaan! Ei vaiskaan, kokemus oli hyvin miellyttävä, jopa terapeuttinen. Miettikää nyt, ihminen joka on kiinnostunut sinusta ja elämästäsi ja kyselee siitä kaksi (kyllä, 2!) tuntia.

Toimittaja Susanna Kinnari oli oikein mukava ihminen ja selosti tarkkaan millaisen jutun hän aikoo tehdä. Henkilökuva on tulossa, ei vielä tarkkaa tietoa mihin lehteen mutta osaksi sarjaa, jossa kerrotaan ihmisistä kulttuurialan töissä. Salaisesti nielaisin yhden ylimääräisen kerran, kun Susanna mainitsi sanan henkilökuva. Onneksi en tiennyt genreä ennakkoon, olisin varmaan jännittänyt vielä enemmän.

Vuorovaikutus sysii ihmistä. Kun kysytään, on pakko alkaa miettiä vastauksia. Voi olla, että haastattelun teemat pyörivät mielessä vielä pitkään. Ei se huono asia ole.

(Vannon, että kuvaushetkellä aamulla värivoide oli naamalla tasaisemmin. Pusersin Susannan lähdettyä kolme juttua viidessä tunnissa, joten olen sitä päivän mittaan tuskissani laappinut pois.)

Ei kommentteja vielä.

Jätä kommenttisi