Kirjoittajat-ryhmä starttaa!

Yleisön pyynnöstä aloitan uuden kirjoittajat-ryhmän kolmen viikon kuluttua. Aloituspäivä on lauantai 16.4.2016 ja kellonaika 16-18. Kokoonnumme Toisen Luvun pääkonttorilla osoitteessa Hausjärventie 1701.

Homma toimii nonstop-periaatteella ja on tarkoitettu kaikille kirjoittajille, jotka kokevat tarvitsevansa ryhmän tukea oman kirjoittamisen edistämisessä. Mukaan on tulossa porukkaa aloittelijasta kirjailijaan ja omaksi ilokseen kirjoittavasta opinnäytetyön väsääjään. Tilaa on siis myös sinulle, jos itse katsot niin. Kaikki kirjoittaminen hyödyttää kaikkea kirjoittamista!

Ryhmään voi tulla silloin, kun ehtii ja tuntee tarvetta. Läsnäolo joka kerralla ei siis ole välttämätöntä. Keskustelemme aloituskerralla siitä, miten usein ryhmä tulee kokoontumaan. Yksi kahden tunnin kokoontuminen maksaa yhdeltä osallistujalta 15 euroa. (Summaan sisältyy 24 prosentin arvonlisävero.) Informoin ryhmän jatkosta tässä blogissa ja ryhmän omassa Facebook-ryhmässä (salainen).

Teemme ryhmässä erilaisia kirjoitusharjoituksia, joita voi tehdä sellaisenaan tai omaan projektiin soveltaen. Käymme läpi myös kirjoittamisen teoriaa ja niksejä kooten siten osanottajille omaa kirjoittajan työkalupakkia. Kirjavinkkaus osallistujien kesken on oleellinen osa joka kerta. Kirjoittamistaan voi edistää kirjoittamalla ja lukemalla.

Ei kommentteja vielä.

Jätä kommenttisi