Käsikirjoitusliuskoja pöytälaatikossa?

Luovan kirjoittamisen ryhmä tavoitteellisille kirjoittajille alkaa Riihimäellä perjantaina 16.9.2016 klo 18-21. Kokoontumisia on syksyn mittaan seitsemän, kahden viikon välein kolme tuntia kerrallaan. Päivä ja aika on aina sama, perjantai kello 18-21.

Työskentelyä edellytetään myös kokoontumisten välillä. Sovittu määrä väliajalla tuotettua tekstiä lähetetään toisille kotona lukemista varten. Toisten tekstistä tehdään kirjallinen palaute ja teksti palautteineen käsitellään kokoontumisen aikana.

Ryhmäläinen tavoittelee kirjoittamisellaan jonkin kokonaisuuden valmistamista. Sen muoto voi olla vielä aloitettaessa hahmoton ja määrittelemätön, yhteinen oppimisen jakso toivottavasti selkiyttää tavoitetta. Kirjoittajan päämääränä voi olla kilpailuun osallistuminen, oman elämäntarinan kokoaminen, omakustanteen julkaisu tai jopa tekstin tekeminen kaupallista kustantajaa ajatellen.

Ryhmään on tärkeätä sitoutua. Tämän vuoksi sen hinta määräytyy kokonaishintana, joka on 210 euroa (sis. alv 24 %). Sen voi maksaa kolmessa erässä kolmen kuukauden aikana.

Paina nappia alla ja pääset ilmoittautumaan tai kysymään lisätietoja. Voit myös soittaa, puh. 040 5242 785.

Ota yhteyttä

 

Kirjoittajat-ryhmä, nonstop

Aloittelevien ja iloittelevien kirjoittajien ryhmä kokoontuu Toisen Luvun pääkonttorilla osoitteessa Hausjärventie 1701. Kun navigoit paikalle, on kunta nimeltään Hausjärvi ja kylä puolestaan Turkhauta.

Idea sai alkunsa siitä, että aiemmin lyhytkursseilla olleet halusivat jatkaa. Monille tuottaa hankaluuksia päästä osallistumaan säännöllisesti tiettyinä kellonaikoina, siitä nonstop-tyyli ja paikanpäällä suoritettava kertamaksu, 15 euroa (sis. ALV 24 %).

Mukaan voivat tulla kaikki, jotka haluavat kirjoittaa tai joiden pitää kirjoittaa mutta jokin tökkii. Usein kyseessä on aloittamisen tuska, aiheen valinnan vaikeus tai ihan vaan ajan löytäminen. Kirjoittaja tuntee helposti olevansa yksin, omista teksteistä ei uskalla puhua. Samasta asiasta kiinnostuneiden ryhmässä kaikki on huomattavasti helpompaa.

Mukana on keltanokkia, kirjailija, opinnäytteen vääntäjä ja joskus jotain kirjoittaneita. Kuten huomaat, tilaa on myös sinulle =) Kaikki kirjoittaminen edistää kaikkea kirjoittamista, lisäksi harjoituksia voi soveltaa omiin projekteihin.

Hyppää kyytiin kun huvittaa, paina allaolevaa nappia milloin vain ja kysy lisää!

Ota yhteyttä