Kesätapahtumiin kera kortinlukijan

Toisen Luvun kirjat, tai osa niistä on lauantaina 6.6. selailtavissa Haminan Vehkalahdella Aholafarmin Maaseututorilla. Farmin Tuula on opiskelukaveri vuosien takaa, joten mukava reissu tiedossa niin työn kuin vapaa-ajan vieton puolesta. Ensimmäistä kertaa lähtee messiin myös iZettle-kortinlukija, joten kirjaostosten maksaminen helpottuu.

Viikon kuluttua kirjoja on tarjolla Riihimäellä Shopping-tapahtumassa. Tarkkaa paikkaa en vielä tiedä mutta tapahtuma-alueena ovat Hämeenkatu ja Granitin aukio ydinkeskustassa, joten Toisen Luvun pöytä löytyy kyllä, kun malttaa tepastella.

Molempiin tapahtumiin on tämänhetkisten sääennustusten perusteella luvassa kaunista säätä. Hyvä niin, sillä katokseen en ole vielä investoinut – kauhuskenaario on kymmenen neliötä kirjalaatikoita ja äkillinen kesäinen ukkoskuuro.

Heinäkuussa Toinen Luku osallistuu Mommilanjärven Soutelun yhteydessä järjestettäville markkinoille 18.7. ja viikkoa myöhemmin kotikulmilla Turkhaudalla Miinan markkinoille.

Muuallakin on tarkoitus pyöriä varsinkin heinäkuussa mutta suunnittelu on vielä hiukan kesken. Infoa pukkaa, kun järkeily tuottaa tulosta.

Mutta nyt Vehkalahdelle Tupun luo, päivitystä laitan, jos tohinalta ehdin! Kauhea ja ihana pakkaaminen edessä, kuvassa osa lähtevistä laatikoista. Työlaulu menee näin: kuinka paljon mahtuu pieneen hiaseen, pieneen hiaseen kiiiiirjalaatikoita…

Ei kommentteja vielä.

Jätä kommenttisi