Femmatorin Löytöpiste muutti pari metriä

Toisen Luvun pikkuinen haarakonttori, Löytöpiste on majaillut Riihimäen Femmatori-kirppiksellä viime kesästä saakka. Siellä se on edelleen mutta loosista pöytään muuttaneena. Muuttomatkaa kertyi onneksi vain pari metriä. Osaston numerossakaan ei muuttunut muu kuin numeroiden järjestys, loosi 330 vaihtui pöydäksi 303.

Myynnit alkoivat uhkaavasti pienentyä, siinä pääsyy muuttoon. Joulun jälkeinen kevättalvi on kaikessa myynnissä hiljaisempaa aikaa, niin myös kirpulla. Ehkä osaston hoidossa ja tavaran vaihtuvuudessakin oli vähän hiljaiseloa.

Nyt kirjat, dvd:t ja lehdet ovat pikkuisen halvemmalla pöytäpaikalla. Se on divaritavaroille itse asiassa loosia parempi myyntipiste. Nyt lehtiä lukuun ottamatta kaikki tavara on hyllyissä helpommin katseltavissa.

Uutena tuoteryhmänä aloin syöttää Löytöpisteeseen lehtiä. Ne onkin otettu hyvin vastaan. Tekniikan Maailmat 1960-luvulta ja uudehkot Historia-lehdet ovat vaihtaneet omistajaa. Tekniikan Maailmoista vein kirpulle vasta kaksoiskappaleita eli varastolta löytyy edelleen miltei jokainen ko. lehden numero aina 1950-luvulta nykypäiviin. Niitä tuumin laittaa myyntiin vuosikerroittain verkkokauppaan.

Ei kommentteja vielä.

Jätä kommenttisi