Alennusmyynti, taimitori ja miniuutinen

Varasto on täyttynyt tavarasta siinä määrin, että on aika aloittaa alennusmyynti. Huomenna perjantaina 18.5.2018 kaikki lähtee – 20 %:lla. Ylihuomiseksi lauantaiksi osa tuotteista alenee puoleen alkuperäisestä kirjaan merkatusta hinnasta. Ihan vielä en ole lopullisesti päättänyt mitkä tuoteryhmät alenevat puoleen mutta arvelisin, että ainakin kaunokirjallisuus eri muodoissaan: romaanit, runot, lastenkirjat, muistelmat ja elämäkerrat.

Lauantaina divarin pihamaalla on myös Ryttylän Marttojen taimi- ja rompetori. Siinä toimitaan vaihtaen: tuot tullessasi ylimääräisiä taimiasi sekä kamojasi ja saat niitä vastaan itsellesi tarpeellisia taimia tai tavaroita. Itse lopetan yhden perennapenkin hoidon kokonaan, joten siitä voi vapaasti kaivella itselleen kasveja. Olen myös kasvattanut latva-artisokkaa, kurpitsaa ja hunajamelonia vaihtoon. Tervetuloa tutustumaan Marttojen toimintaan vaihtelun ohessa!

Piilotetaan tähän postaukseen myös pieni uutinen. Sain yllättävän työtarjouksen, jonka otin vastaan. Ensi lukuvuoden sulostutan 200-300 teinin elämää heidän vakituisen äidinkielen opettajansa sijaisena. Firma pysyy tässä rinnalla mukana, kuinkas muuten, sillä palaanhan täysipäiväiseksi yrittäjäksi luultavasti taas noin vuoden kuluttua. Myyntikeikat jäävät syys-, talvi- ja kevätkaudelta pois ohjelmasta. Peruutin osallistumisen jopa pitkään haikailemiltani Helsingin Kirjamessuilta. Pyrin kartuttamaan netin valikoimaa ja varastolle pääsee kaupustelemaan halutessaan lähinnä viikonloppuisin.

Kommentointi suljettu.